Servicii oferite

  • PROGRAM RIDICARE MARFURI DEPOZIT CENTRAL TUPLEX PLASTIC – Popesti Leordeni, ILFOV

Program ridicare marfuri depozit central TUPLEX, Popesti Leordeni, Ilfov: Luni - Vineri intre 09.00 – 13.00

In situatii exceptionale, marfurile pot fi eliberate din depozit si in afara programului mai sus mentionat, in schimbul unei taxe suplimentare care se achita in momentul ridicarii produselor.

Pentru suport, informatii stoc, comenzi, etc., reprezentatii departamentului comercial Tuplex va stau la dispozitie, de Luni pana Vineri, intre 09.00 – 17:30.

 

  • SERVICII DE TRANSPORT

LIVRARE DIRECTA CATRE CLIENTI CU MIJLOACE AUTO PROPRII

Oferim servicii de transport in toata tara – livrare directa catre client, cu mijloace auto proprii. Fiecare comanda este tratata individual, astfel ca transportul poate fi gratuit sau se vor percepe costuri suplimentare de transport, in functie de valoarea comenzilor si de zona de livrare. Clientii vor fi informati in prealabil de catre reprezentatii Tuplex despre valoarea acestor costuri, de la caz la caz.

In judetele in care Tuplex are depozite regionale (Bucuresti/ Ilfov, Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara) oferim servicii de transport zilnic, astfel:

  • comenzile primite in intervalul 09:00 – 13:00 pot fi procesate si livrate in aceeasi zi, in functie de complexitatea comenzii, de zona unde se doreste livrarea precum si de disponibilitatea mijloacelor de transport; asigurarea transportului trebuie confirmata de catre departamentul comercial Tuplex.
  • comenzile primite dupa ora 13:00 vor fi procesate si livrate in urmatoarea zi lucratoare; asigurarea transportului trebuie confirmata de catre departamentul comercial Tuplex.

In judetele in care Tuplex nu are depozite regionale  livrarile se vor face pe traseele saptamanale prestabilite.

Tuplex nu raspunde pentru integritatea produselor pe perioada transportului daca acesta nu este efectuat prin mijloace auto proprii. Cumparatorul are obligatia de a face receptia cantitativa si calitativa a produselor in prezenta reprezentantului Tuplex. Reclamatiile legate de cantitatea, calitatea sau conformitatea produselor trebuie semnalate in cadrul unui proces verbal de predare-primire, semnat de catre ambele parti. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Va rugam contactati departamentul comercial Tuplex pentru informatii suplimentare referitor la serviciile de transport oferite.

 

LIVRARE PRIN CURIER

Livrarea produselor se poate realiza si prin intermediul firmelor de curierat, costul transportului pe curier fiind suportat de catre client. In anumite situatii, costul transportului pe curier poate fi suportat integral de catre Tuplex, va rugam contactati departamentul comercial Tuplex pentru informatii suplimentare.

Materialele debitate - placi sau role - se vor livra prin curier doar dupa achitarea in avans a acestora. 

Departamentul logistic Tuplex face tot posibilul ca produsele livrate prin curier sa fie ambalate corespunzator, astfel incat, in conditii normale de transport, coletele sa ajunga impecabile la destinatie. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului prin curier. Tuplex nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/ zgariate/ deteriorate in timpul transportului prin curier, nu despagubeste si nu inlocuieste produsele deteriorate de catre societatile de curierat in urma manipularii necorespunzatoare si a incarcarii defectuoase de catre angajatii acestora.

Tuplex nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzieri de livrare ale curierului indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale firmei de curierat, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/ inundate/ blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc. De asemenea, Tuplex nu isi asuma raspunderea pentru posibilele daune suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare a produselor, independent de culpa noastra.

Va rugam sa verificati coletul/ coletele si integritatea fizica a lor in prezenta agentului firmei de curierat. In cazul in care coletul/ coletele nu corespund cantitativ sau prezinta urme vizibile de deteriorare, va rugam sa refuzati primirea lor, solicitand totodata intocmirea unui proces verbal de constatare. Orice reclamatie ulterioara privind cantitatea sau integritatea produselor nu va fi luata in considerare.

 

  • SERVICII DE DEBITARE MATERIALE

Pentru a veni in sprijinul Dumneavoastra, va oferim servicii de debitare placi/ role, la dimensiunile solicitate. Optimizarea debitarii in vederea reducerii pierderilor va este oferita gratuit.

In functie de cantitate/ material/ complexitate, serviciul de debitare poate fi gratuit. Va rugam contactati departamentul comercial Tuplex pentru informatii suplimentare referitor la costurile serviciilor de debitare oferite.

Unele servicii de debitare au nevoie de un anumit timp de pregatire. In acest caz, debitarea materialelor nu poate fi executata in aceeasi zi. Clientii vor fi informati in prealabil de catre reprezentantii Tuplex despre timpul necesar finalizarii fiecarei comenzi ce include debitare.

 

  • SERVICII DE CONSULTANTA/ OPTIMIZARE/ PRELUCRARE PENTRU PROIECTE FATADE VENTILATE DIN ALUMINIU COMPOZIT

La cerere, va oferim urmatoarele servicii, personalizate si adaptate fiecarui proiect:

  • Consultanta tehnica in alegerea materialului optim.
  • Servicii de optimizare suprafete/ lungimi si personalizare a sistemului de fixare, adecvate proiectului dumneavoastra.
  • Servicii de prelucrare: debitare, gaurire, frezare, roluire, perforare/ stantare decorativa, conform cu necesitatile fiecarui proiect.