Istoricul si organizarea

Grupul Tuplex este cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est. Incepand din 1990, Tuplex a dezvoltat sucursale in Polonia, Rusia, Romania, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia.
Furnizorii nostri sunt cei mai renumiti producatori de materiale din Europa, printre care Altuglas, Covestro, Alcoa, Kemica, Ongropack, Sabic Innovative Plastics, Nudec, Epsotech, Alcan, Samsung, DS Smith etc.

Gama noastra de produse standard cuprinde: placi acrilice, placi din PVC expandat, placi compozite din aluminiu, placi HPL, placi din policarbonat compact si celular, placi APET si PETG, placi HIPS si ABS, placi din polipropilena celulara, folii din PVC rigid, role banner color, role textile pentru prelate, copertine si corturi, role textile pentru print digital (frontlit, backlit, blockout, mesh), folii autoadezive pentru print si laminare.

Tuplex Warsaw - Central

AVANTAJELE NOASTRE

 1. Cea mai vasta gama de produse orientate catre productia publicitara, constructie si industrie
 2. Consiliere si consultanta tehnica de specialitate, atat in etapa de achizitie cat si in fazele de exploatare si montaj
 3. Disponibilitatea si livrarea materialelor din stoc
 4. Parc auto propriu - livrare directa catre clienti
 5. Debitarea materialelor la dimensiunile solicitate de catre clienti
 6. Politica de creditare adaptata la nevoile individuale ale clientilor
 7. Preturi competitive

ISTORIC

.

.

 

.

 

Certificat Solidna Firma, 2011

1990

Familia Tulwin pune bazele companiei Tuplex, profil de activitate: placi din material plastic.

1992

S-au deschis primele trei filiale in Polonia - Gliwice, Lodz si Poznan. Dezvoltarea teritoriala permite companiei  sa fie mai aproape de clienti, oferindu-le  o deservire intr-o maniera cat mai flexibila.

1996-2001

Compania este intr-o crestere rapida. Se deschid noi filiale: Cracovia (1996), Katowice si Wloclawek (1998), Bydgoszcz, Czestochowa si Kielce Kalisz (1999) precum si Rzeszow (2000).

2001

Compania isi improspateaza imaginea prin mutarea sediului la Varsovia si prin schimbarea logo-ului.

2004

Compania isi incepe expansiunea internationala. Se deschide Tuplex Rusia.

2006

Tuplex primeste certificarea ISO 9001: 2000 si ocupă locul 944 in „Top 2000” cele mai bune companii poloneze, publicat de cotidianul "Rzeczpospolita".

2007

Se deschid noi sucursale Tuplex in Romania, Cehia, Slovacia si Ungaria.

2008

Compania ocupa primul loc in competitia "The Eagles of Polish Construction" in categoria "Distribuirea materialelor de constructii". Este implementat software-ul SAP.

2008

Se deschide Tuplex Bulgaria.

2010

Se deschid noi filiale in Polonia, la Wroclaw si Gdansk.

2011

Se deschid doua noi filiale in Polonia, la Lublin si Szczecin. Se deschide sucursala Tuplex Serbia. Compania Tuplex este distinsa cu premiul  „Rzetelni w Biznesie” („Reliable in Business Award”).

2012

Compania primeste certificarea „Solidna Firma 2011” („Reliable Company”) – certificat ce confirma credibilitatea si fiabilitatea companiei, precum si furnizarea de servicii la cel mai inalt nivel.

2014

Se schimba forma juridica a companiei in societate pe actiuni.

2015

Se deschide Tuplex Croatia.

 

In Romania suntem prezenti de la inceputul anului 2008, in Bucuresti, Timisoara (2009), Iasi (2011) si Brasov (2015). Cu ajutorul celor 3 filiale si a depozitului central am reusit sa acoperim nevoile clientilor din intreaga tara.

PREMII

 • 2008, 2009, 2010 - Compania Tuplex ocupa primul loc in competitia "The Eagles of Polish Construction" in categoria "Distribuirea materialelor de constructii".
 • 2008, 2009, 2010 - Compania Tuplex primeste "Medal Europejski" pentru brandurile proprii: TU-PRINT, TU-FLEX, TU-BOND, TU-FOL, TU-PLAN, TU-TENT si TU-FUN, premii acordate de catre Business Centre Club.
 • 2011 - Compania Tuplex este distinsa cu premiul  „Rzetelni w Biznesie” („Reliable in Business Award”).
 • 2012 - Compania Tuplex primeste certificarea „Solidna Firma 2011” („Reliable Company”) – certificat ce confirma credibilitatea si fiabilitatea companiei, precum si furnizarea de servicii la cel mai inalt nivel.
 • 2017 - Compania Tuplex devine membru EPDA - European Plastics Distributors Association